mijn verhaal
Kok worden zat er bij mij van kleins af in.
Na mijn lagere school trok ik naar Ter Groene Poorte in Brugge om er 7 jaar mijn passie verder te ontwikkelen.
Vanuit mijn thuisbasis Boezinge (Ieper) breng ik mijn concept tot aan jullie deur.
Mede dankzij diegenen die mij de afgelopen jaren veel leerden en geloofden in mijn kunnen, kan ik mijn droom waarmaken.
Met ‘Tijst’ wil ik, Thijs Landuyt, jullie verschillende smaken laten ontdekken onder het motto :
LESS IS MORE.
DUURZAAMHEID
Ik breng gastronomische gerechtjes op een unieke manier naar jullie toe : kleine porties op een ecologische manier , met producten van de streek.
LOKAAL
Samen met bio dynamisch landbouwbedrijf ‘De Blauwe Spie’ en vleesuitsnijderij ‘FM MEAT’ werkt chef Thijs een menu uit met lokale producten.
De korte keten staat bij ons dan ook centraal.
Copyright © Alle rechten voorbehouden
Be0689.827.871