mijn verhaal

Kok worden zat er bij mij van kleins af in.

Na mijn lagere school trok ik naar Ter Groene Poorte in Brugge om er 7 jaar mijn passie verder te ontwikkelen.

Vanuit mijn thuisbasis Boezinge (Ieper) breng ik mijn concept tot aan jullie deur.

Mede dankzij diegenen die mij de afgelopen jaren veel leerden en geloofden in mijn kunnen, kan ik mijn droom waarmaken.

Met ‘Tijst’ wil ik, Thijs Landuyt, jullie verschillende smaken laten ontdekken onder het motto :

LESS IS MORE.

TRAITEUR IEPER
Traiteur ieper
traiteur tijst
traiteur ieper
TRAITEUR IEPER
TRAITEUR TIJST

mijn team


Team Tijst ,

een jong, dynamisch team.

vol gepassioneerde mensen die stuk voor stuk het beste van zichzelf geven.

‘Giv mo sjette’


DUURZAAMHEID

Ik breng gastronomische gerechtjes op een unieke manier naar jullie toe : kleine porties op een ecologische manier , met producten van de streek.


LOKAAL

Samen met bio dynamisch landbouwbedrijf ‘De Blauwe Spie’ en vleesuitsnijderij ‘FM MEAT’ werkt chef Thijs een menu uit met lokale producten.

De korte keten staat bij ons dan ook centraal.